Política de privacitat

Política de privacitat

 

 l’Associació Fem Pedagogia, informa als usuaris de la nostra web http://gpsamillorfutur.info/ i dels nostres serveis del GPS a un futur millor, en compliment del Reglament (UE) 2016/679, de 25 de maig  de Protecció de Dades, de la seva política de protecció de dades personals facilitades a l’Associació Fem Pedagogia. Que tindràn el següent ús:

  • Només s’utilitzaran les vostres dades per al bon funcionament i coordinació amb els diferents serveis d’assessorament, formació, col·laboració o informació.
  • No es comunicaran les vostres dades a tercers sense consentiment previ.
  • Es poden exercir els drets d’oposició, rectificació, supressió i limitació en el tractament d’acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.
  • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Fem Pedagogia.

L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint una comunicació escrita a l’Associació Fem Pedagogia, en la qual acrediti la seva identitat.

Els usuaris que tinguin algun dubte sobre la nostra Política de Privacitat, poden dirigir-se a través de correu electrònic a la següent adreça: direccio.gpsalfutur@gmail.com.

Los comentarios están cerrados.