Ajuda a l’estudi

Ajuda a l’estudi

Suport educaweb2La nostra organització intenta buscar solucions que puguin ajudar als participants en el GPS a un millor futur a trencar les barreres que els impedeixen continuar estudiant. Una de les barreres més importants a les que s’enfronten és una situació econòmica que els impedeix seguir estudiant. L’Ajuda a l’estudi sorgeix doncs per contribuir a què persones amb dificultats econòmiques que estan estudiant en centres de formació de persones adultes (CFA) i participen en el GPS puguin continuar la seva formació després d’acabar els estudis que fan a les escoles d’adults.

Ajuda a l’estudi 2016

 

A la segona edició de l’Ajuda a l’estudi em pogut oferir l’ajuda a sis alumnes per a pagar matrícules i materials dels seus cicles formatius i batxillerats. Els guanyadors han estat:

-         José Antonio Hernández (CFA Montcada i ReixacAlumnes guanyadors

-         Silvia Parreño (CFA Montcada i Reixac)

-         Angeles Cortes (CFA Ramon Llull)

-         Susana Ortiz (CFA Alzina)

-         Pilar Villalba (CFA Alzina)

-         Eduardo Polonio (CFA Alzina)

Agrair a les escoles i al seu alumnat la participació  en  la rifa de l’ordinador que es va realitzar amb el suport d’Educaweb… Gràcies a tots vosaltres per contribuir a que aquests alumnes puguin avançar cap els seus somnis!

 

Ajuda a l’estudi 2015

Cristina2

L’Ajuda a l’estudi es va oferir per primera vegada l’any 2015 i la Cristina Valls, del CFA Montcada i Reixac, en va estar la guanyadora.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.