Autoconeixement i intel·ligència emocional

Nº 1: Autoconeixement i intel·ligència emocional

 

L’orientació s’ha de dur a terme des d’una perspectiva holística, sense oblidar el context social de les persones i el seu desenvolupament integral (N. Arthur).

Et convidem a ampliar coneixements sobre orientació per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos i ens presentem compartint amb tu…

Petits exercicis per treballar l’autoconeixement i la intel·ligència emocional: treballem per a que els i les alumnes s’orientin cap a un futur professional satisfactori.  Clica aquí i trobaràs petits exercicis que pots fer servir per a què els teus alumnes treballin l’autoconeixement i la intel·ligència emocional a la tutoria o de forma autònoma, i quatre idees que compartim amb ells per animar-los a fer-ho.

GPS Crowdpower:  Crowdpower vol  dir “el poder del grup, el poder que moltes persones unides tenen”.  El GPS Crowdpower és un servei que t’ofereix recursos, informació, assessorament i col·laboració per a l’orientació de manera econòmica i continuada. Clica aquí i mira’t les eines que t’oferim!

Si tens cap pregunta o tema que vols que tractem en els propers butlletins, envia si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com!

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.