Nº 4: Metodologia enfocada en solucions

jscreationzs33-ID-10057816

Nº 4: Metodologia enfocada en solucions

Parlar de problemes crea problemes; parlar de solucions crea solucions. S. de Shazer

La metodologia enfocada en solucions, una eina per fer avançar el projecte formatiu i professional. La metodologia enfocada en solucions es fonamenta en construir solucions en comptes d’en donar-li voltes als problemes. Explora els recursos actuals i esperances futures en comptes de presentar els problemes actuals i les causes passades. Els membres del ‘GPS Crowdpower’ podeu accedir a un material per utilitzar aquesta metodologia en la tutoria individual a través de la contrasenya que us enviarem.

 Activitats d’orientació per a la transformació i l’accés al mercat laboral. A http://www.orientacio-accesitransformacio.cat/ pots accedir a un cercador d’activitats d’orientació que pretenen contribuir a desenvolupar competències per transformar i accedir al mercat laboral. El 20 de febrer és el Dia Mundial de la Justícia social. Celebra-ho utilitzant una de les activitats d’aquesta guia al teu centre!

Si tens cap pregunta o tema que vols que tractem en els propers butlletins, envia si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com!

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.