Lluita pels drets laborals i prevenció de l’abandonament

Nº 2. Lluita pels drets laborals i prevenció de l’abandonament

La orientación contribuye o lucha contra la distribución desigual de oportunidades atendiendo a si da soporte o se enfrenta a las estructuras sociales, culturales, económicas y políticas que mantienen la desigualdad.

Coordinades.GPS t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

​Dos recursos per a la lluita pels drets laborals: el 9 de desembre és el dia internacional contra la corrupció de les Nacions Unides. Orientar per a la lluita contra la corrupció és orientar per a la lluita pels drets laborals. Aquí teniu els enllaços a dos recursos per a la lluita contra la corrupció que podeu utilitzar en una sessió grupal de tutoria o en una classe relacionada amb les ciències socials.

Estratègia de motivació per prevenir l’abandonament durant les vacances de Nadal:  Us proposem que convideu a un exalumne que hagi acabat amb èxit els estudis al vostre centre per a que faci una petita xerrada sobre la seva experiència: què va fer per no abandonar quan estava desmotivat, com es va sentir quan va obtenir el seu títol, en què li ha beneficiat acabar els estudis…

Si tens cap pregunta o tema que vols que tractem en els propers butlletins, envia si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com!

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.