Nº 3. L’entrevista motivacional, una eina per a la tutoria individual

Nº 3.  L’entrevista motivacional, una eina per a la tutoria individual

L’orientació facilita no només que la persona prengui una decisió conscient i informada, sinó que la pugui fer efectiva. C. Martínez-Roca.

8a07b-unravelCoordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

L’Entrevista motivacional, una eina per a la tutoria individual: L’entrevista motivacional és una manera de fer les entrevistes amb els i les nostres tutorands, de parlar amb ells i elles, que té l’objectiu de facilitar la motivació intrínseca per a què sorgeixi el canvi de conducta. Aquí tens una pagineta amb les idees clau per facilitar el procés de canvi a través de l’entrevista. Oferirem més informació sobre l’entrevista motivacional a través del ‘GPS Crowdpower’, el servei que, a través de la força que fa la unió, ens permet oferir-te  eines per a l’orientació acadèmica i professional. Clica aquí si vols saber més sobre aquest servei.

Bones festes!  Esperem que disfrutis d’un merescut descans i que el 2016 sigui un molt bon any per a tu!!

Si tens cap pregunta o tema que vols que tractem en els propers butlletins, envia si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com.

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.