Nº 5: Tots sumem! Orientació, emprenedoria social i acció solidària

Nº 5: Tots sumem! Orientació, emprenedoria social i acció solidària

 

La orientación puede trabajar para que sus participantes creen un proyecto formativo y profesional que aumente sus posibilidades de tener ‘trabajos que tengan sentido para ellos y que les permitan mejorar el mundo’ (Pope).

Coordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

POSTER2Tots sumem! Mòdul d’emprenedoria social. El mòdul promou l’autonomia, l’orientació per al desenvolupament del projecte formatiu i professional i la ciutadania activa facilitant que els i les seves participants aconsegueixin idear, planificar i dur a la pràctica un projecte d’emprenedoria social en el seu entorn social proper. L’emprenedoria social s’entén com proactivitat en la generació, desenvolupament i posada en pràctica de projectes, propostes i activitats de naturalesa diversa (no tan sols per a l’autoocupació) que siguin viables i que contribueixin a la millora d’un repte o necessitat social existent. La seqüenciació del mòdul pot ajustar-se a les necessitats de calendari dels centres educatius i aplicar-se en la formació professional, el batxillerat o la formació de persones adultes. T’oferim la guia docent del mòdul o aplicar-lo en el teu centre. Si vols saber-ne més, escriu a la Carme a direccio.gpsalfutur@gmail.com

Rifa de portàtil per ajudar a que alumnes d’escoles d’adults amb dificultats econòmiques puguin seguir estudiant. Durant els mesos de març i abril hem organitzat, conjuntament amb els Centres de Formació de Persones Adultes (CFA) Jaume Tuset (Ripollet), L’Alzina (Ripollet), Montcada i Reixac i Ramon Llull (Terrasa), la rifa d’un portàtil patrocinada per Educaweb. Els diners recollits serviran per pagar la matrícula a un cicle formatiu a alumnes amb dificultats econòmiques dels centres participants que hagin estat orientats pel programa GPS a un millor futur. La Cristina Valls – l’alumne que va guanyar l’ajuda a l’estudi que vam oferir durant el curs 2014-2015 – serà la ‘ma innocent’ que traurà el número guanyador, i ho farà el dia 11 d’abril en el CFA Montcada i Reixac.

Si teniu cap pregunta o tema que voleu que tractem en els propers butlletins, envieu si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com.

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.