Nº 6: ‘Truquillos’ per a la prova d’accés i per dessestressar-se

‘Truquillos’ per a la prova d’accés i per dessestressar-se

 

El futur depèn del que fem avui (Gandhi).

Coordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

IDEA“Truquillos” per a la prova d’accés. Ja tenim aquí les proves d’accés a grau mitjà i grau superior. Aquí teniu un full per enviar/lliurar al vostre alumnat, o penjar-lo a les vostres webs, o imprimir-lo i penjar-lo en un suro… Hi teniu ‘truquillos’ per al dia de l’examen (quina roba portar, què menjar i què no..) i per a l’examen (gestió del temps, gestió dels nervis, ordre…).

Desestressa’t! Aquest és un material per utilitzar amb alumnat que estigui estressat davant el final de curs, les proves d’accés, etc. Es pot fer servir a la tutoria o se li pot donar a l’alumnat per a què la utilitzi pel seu compte. El material permet determinar quin és el nivell d’estrès que es té, identificar què fa que la persona estigui estressada, i dóna idees per gestionar l’estrès amb pràctiques amb les què l’alumnat es pugui sentir còmode. Si tens interès en el material, contacta amb nosaltres (coordinades.gps@gmail.com)

No t’han arribat els altres números de Coordinades.GPS? Clica aquí per veure’ls.

Enviem Coordinades.GPS un cop al mes. Si teniu cap pregunta o tema que voleu que tractem en els propers butlletins, envieu si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com.  Si no voleu tornar a rebre aquest correu, envieu un correu a la mateixa adreça.

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.