Nº 7: Anàlisi holística, planificació SMART

Nº 7: Anàlisi holística, planificació SMART

 

Dóna’m sis hores per tallar un arbre, i en passaré quatre esmolant la destral (A. Lincoln).

Coordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

ID-100206753Planificar l’orientació a partir de l’anàlisi holística del perfil de l’alumnat. Una de les tasques del mes de juny és la planificació d’actuacions per al proper curs. De cara a planificar les accions d’orientació, aquí teniu una matriu per fer una anàlisi holística del perfil de l’alumnat que us permet identificar els reptes a superar pel vostre alumnat i les fortaleses que tenen per a fer-ho. Emplenar-la facilita una planificació de les accions d’orientació SMART (eSpecífica, Mesurable, Assolible i Rellevant (per a l’alumnat) i Temporitzada).

El tweeter del GPS Tenim un tweeter en el que enviem informacions, idees i notícies per fer orientació per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos. Si voleu seguir-nos, estem a https://twitter.com/GPSafuturomejor

No has vist els altres números de Coordinades.GPS? Clica aquí per veure’ls.

Enviem Coordinades.GPS un cop al mes. Si teniu cap pregunta o tema que voleu que tractem en els propers butlletins, envieu si us plau un missatge a coordinades.gps@gmail.com.  Si no voleu tornar a rebre aquest correu, envieu un correu a la mateixa adreça.

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.