El programa

GPS a un futur millor 

Orientació per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos

 

 El GPS està adreçat a centres de formació de persones adultes, de formació professional, batxillerat, escoles taller… Els objectius específics del GPS s’adrecen a què els i les participants en el programa d’orientació aconsegueixen:

  • Finalitzar amb èxit els estudis que cursen en el centre.jscreationzs
  • Escollir apropiadament i matricular-se en estudis de nivell superior.
  • Definir i assolir objectius per a un projecte formatiu i professional satisfactori, sostenible i socialment just, en el marc del seu projecte de vida.
  • Prendre consciència de què es pot fer per reduir les barreres que els dificulten assolir els seus objectius formatius, professionals i de vida.

Per tal de contribuir a assolir aquests objectius, el GPS ofereix activitats formatives, informatives, d’assessorament i d’acompanyament. Totes les activitats s’adequen a l’ edat i tipologia de formació que cursen els i de les seves participants.

Activitats formatives

Tenim diferents activitats formatives adaptades als diferents grups amb els quals treballem, a continuació us fem una descripció general:

1. Per a GES I, una activitat formativa amb la finalitat de motivar als alumnes i trobar un sentit a la seva situació actual a l’escola.ID-100103394

2. GES II i PAGM. Tenim diferents activitats formatives que donen resposta a les diferents necessitats orientatives que tenen en aquest moment els alumnes com prendre una bona decisió, coneixement del mercat laboral actual i principals sortides professionals. La finalitat és que l’alumnat no abandoni el seu procés formatiu.

3. PAGS. L’oferta formativa que tenim està planificada segons el moment que viuen els alumnes: solucionar dubtes sobre les específiques, familiarització amb l’entorn IOC, quines sortides professionals tenen i com afrontar la prova.

També fem altres activitats formatives de caire més general on tots els alumnes poden participar, les temàtiques són: Com no abandonar després de Nadal, el treball verd, com fer preinscripcions i com podem trencar barreres que ens impedeixen accedir a la formació (beques, barreres de salut, …). 

Activitats d’assessorament i acompanyament

cor mans cap4. Assessorament: sessions individuals d’orientació que tenen l’objectiu de que cada participant defineixi i posi en pràctica el seu projecte formatiu i professional, en el marc del seu projecte de vida. Per fer-ho, l’assessorament s’enfoca en què el/la participant centri els seus pensaments, accions i emocions en el que pot fer avui per acostar-se al seu futur formatiu, profesional i de vida ideal.

jscreationzs33-ID-100578165. Acompanyament: Seguiment i motivació individualitzats i grupals per acompanyar els i les participants en la posada en pràctica dels seus projectes formatius i professionals. L’acompanyament es du a terme de forma presencial en els centres i entitats amb els què treballem, o a través de WhatsApp, telèfon, Facebook o correu electrònic.

Activitats informatives

6. Anem de visita! Organització de visites a centres educatius o a fires d’orientació Nova foto Face 200715educativa.

7. Facebook. Publicació de notícies, informació rellevant o motivadora en el Facebook del GPS.

Si vols saber més sobre el GPS per a estudiants de CFA, envia si us plau un missatge a informacio.gps@gmail.com!

Los comentarios están cerrados.