Cap a la satisfacció

Orienta’t cap a una formació i treball satisfactoris

Sigui quin sigui el teu passat, el teu futur és ID-100145963impecable. Aquesta frase es pot aplicar a moltes coses, entre elles al teu futur professional.  Imagina’t per un moment el teu treball ideal, la satisfacció que sens per haver-lo aconseguit, i imagina per un moment que aquest futur és possible. Imaginar és gratis, no? Fes-ho per un momentet.

Si això fos així, si aquest futur professional satisfactori que imagines fos possible, quin petit pas podries donar ara per aconseguir-lo?

ID-100145991Si no tens clara la resposta a aquesta pregunta, no passa res! No saber què fer és una oportunitat per explorar coses noves! La clau en aquest cas està en començar a caminar, tot i que de moment no tinguis clar cap a on. Com va dir el famós lluitador pels drets civils Martin L. King, “puja el primer esglaó amb esperança encara que no vegis el final de l’escala”… El veuràs a mida que vagis pujant! Una manera de començar és trobant i creant els teus punts forts, el que se’t dóna o se’t podria donar bé fer, el que t’agrada…

ID-100146413Nosaltres fem orientació per a una formació i treball satisfactoris perquè volem contribuir a que et sentis realitzad@ i a què gaudeixis del màxim benestar possible, tant amb el què estudies, com a la feina com en general a la teva vida.  Per a nosaltres això no vol dir que acabis sent mega-ric@, sinó tenir una formació i un treball que et permeti créixer personalment i que contribueixi a donar-li sentit a la teva vida, a més és clar de a poder viure-la dignament.

 

Imatges: Freedigitalphotos

Los comentarios están cerrados.