ECOalimentació i restauració

ECOalimentació i restauració

 

ID-10037255En aquest sector incloem aquelles ECOprofessions en les què es treballa per a produir o vendre aliments ecològics. També incloem aquí restaurants, empreses de càtering o tendes de menjar per emportar que utilitzen ECOaliments. Entre els ECOprofessionals d’aquest sector hi podem trobar especialistes en agricultura ecològica, en venda o en màrketing d’aliments ecològics, restauradors, cuiners, etc.

En quin tipus d’empreses treballen els professionals de l’ “ECOalimentació i restauració”?

Aquí anirem afegint exemples. Feu clic en el nom de l’empresa per anar a la seva pàgina web.

  • Biocop: Empresa que comercialitza i distribueix productes biològics (únicament amb ingredients procedents de l’agricultura biològica) i naturals (sense intermediació químico-sintètica) per a l’alimentació.
  • Bionèctar: restaurant, menjar per emportar i càterig amb cuina 100% ecològica i crudivegana, Només a base d’aliments de la terra: fruites, verdures, fruits secs, llavors, grans i germinats.
  • Bodevici: Gelats i iogurts ecològics, sense additius, conservants ni colorants.  També elaboren productes sense gluten, sense lactosa, sense sucre, etc.
  • Crudivegània: Entitat sense ànim de lucre on han creat un espai per compartir i donar suport a tothom que vulgui canviar els seus hàbits alimentaris cap a una alimentació més sana i conscient.

Los comentarios están cerrados.