ECOdisseny

ECOdisseny

ID-100271309L’ECOdisseny inclou el disseny, la producció, embalatges, etc.  sostenible de tot tipus de productes, com per exemple mobiliari, decoració i estris de la llar, edificis, material esportiu… Els i les professionals de l’EcOdisseny són, per exemple, especialistes en el disseny d’electrodomèstics sostenibles, dissenyador@s de decoració a partir de productes reciclats, experts en arquitectura sostenible, dissenyadors de materials esportius…

En quin tipus d’empreses treballen els professionals de l’ “ECOdisseny”?

Aquí anirem afegint exemples. Feu clic en el nom de l’empresa per anar a la seva pàgina web.

  • Albus Golf:  La missió d’Albus Golf és dissenyar productes innovadors i únics de caràcter ecològic i biodegradable que millorin la sostenibilidad i biodiversitat marina, per a satisfer les necessitats esportives i d’oci dels nostres clients, incrementant la seva consciència mediambiental.
  • Ecopràctica: Disseny i venda de productes de la llar. El material emprat prové de residuus d’altres empreses catalanes, donant una segona vida a material que hauria d’anar a l’abocador. Les teles exteriors que estant en contacte amb les persones han passat tests que garanteixen la seva qualitat.
  • Nutcreatives: És una agència creativa especialitzada en ecodisseny. Fan mobles, llums, accessoris de la llar… Desenvolupen solucions des de la seva concepció fins al llançament final, tenint en compte la funcionalitat, l’estètica, la qualitat i l’impacte ambiental, social i econòmic de qualsevol proposta.

 

Los comentarios están cerrados.