ECOmoda

ECOmoda

ID-10051017És el que alguns anomenen “Slow Fashion”. Els i les professionals de l’ECOmoda, són, per exemple, dissenyador@s de roba, de complements, de teixits, productors d’embalatges per a moda i complements… Els i les professionals de l’EKOmoda han de saber, entre altres, quin impacte que té en el medi ambient i en la societat el sistema de producció de roba o de complements, quines són les fibres més sostenibles,  quins tints utilitzar, com crear a partir de productes reciclats, com embalar y fer arribar els seus productes de la manera més sostenible…

En quin tipus d’empreses treballen els professionals de l’ “ECOmoda?

Aquí anirem afegint exemples. Feu clic en el nom de l’empresa per anar a la seva pàgina web.

  • Green Lifestyle: Boutique de roba ecològica de Gràcia. També tenen tenda online. Col·leccions produïdes utilitzant fibres naturals d’alta qualitat com el cotó 100% orgànic, llana, cashmere i el reciclatge 100% de peces de roba.
  • PURE Green Apparel: En aquesta empresa creuen en el dret a imaginar com seria un altre món de la moda possible. Un món possible en el què hi hagi un nou manament: “estimaràs la natura, de la que formes part”. Fan moda sostenible per a dona utilitzant materials com el cànem, el cotó orgànic, la llana o la seda.

Los comentarios están cerrados.