ECOnatura i lleure

ECOnatura i lleure

ID-10043389Aquí tenim a tots els i les professionals que es dediquen a la cura i a la gestió sostenible del medi ambient directament.  També estan els professionals que es dediquen a activitats de lleure o a proporcionar ecomaterials per al lleure. Poden ser responsables de la conservació de parcs, jardiner@s, tècnics i tècniques en gestió sostenible de parcs i jardins de medis urbans, en gestió de residus, educador@s mediambientals, dissenyadors, enginyers…

En quin tipus d’empreses treballen els professionals de l’ “ECOnatura i lleure”?

Aquí anirem afegint exemples. Feu clic en el nom de l’empresa per anar a la seva pàgina web.

  • Albus Golf: la missió d’Albus Golf és dissenyar productes innovadors i únics de caràcter ecològic i biodegradable que millorin la sostenibilidad i biodiversitat marina, per a satisfer les necessitats esportives i d’oci dels nostres clients, incrementant la seva consciència mediambiental.
  • Casanova Ecoturisme Excellence Concepts & Events: Allotjaments rurals de qualitat on es pot organitzar celebracions, participar en tallers de tots tipus, desde descobrir el mon dels bolets, o bé conèixer la ciència de la radioestesia (trobar aigues subterrànies).
  • Jardineria integrada: Disseny i construcció de jardins tenint en compte el seu ús principal, criteris de sostenibilitat, adaptació i durabilitat.

Los comentarios están cerrados.