ECOturisme

ECOturisme

ID-100226524L’ECOturisme és una forma de fer turisme diferent a la tradicional, on el que es vol és contribuir a conservar la natura, a sostenir el benestar de la població local, que a més de visitar llocs s’aprengui sobre diferents maneres de viure… És un turisme que s’ofereix sobre tot a grups petits. Els i les professionals de l’ECOturisme són, per exemple, experts en desenvolupament de turisme rural, en turisme cultural, en gestió de destinacions turístiques sostenibles, en dinamització d’activitats turístiques sostenibles, en creació d’informació per al turisme sostenible…

En quin tipus d’empreses treballen els professionals de l’ “ECOturisme”?

Aquí anirem afegint exemples. Feu clic en el nom de l’empresa per anar a la seva pàgina web.

  • Can Pei: Masia restaurada pels propietaris, que cercaven una nova forma de vida, més tranquil.la i sobretot volent mantenir els valors d’una antiga casa pairal. Tenen habitacions i serveixen l’esmorzar i el sopar. També tenen animals de granja, cavalls, ponis… Tot el que es compra és de procedència local.
  • Casanova Ecoturisme: Allotjaments rurals sostenibles situats a la Vall de Merlès. Per disfrutar en familia o amb els amics i al mateix temps descobrir la natura i autenticitat de la comarca, el Berguedà i el Lluçanès.
  • Ecotur: Guia d’experiències de turisme rural i agroturisme a Espanya, granges ecològiques, de turisme compromès en la conservació de les tradicions locals, el patrimoni cultural i natural del medi rural.
  • Ecofinca Lo Favaret: Allotjament de turisme sostenible a la Serra del Boix certificat per l’Associació de Turisme Sostenible d’Espanya Ceres Ecotur.
  • El Molí de Can Aulet: Casa rural en un antic molí del segle XVI, per a la pràctica del turisme rural, descobrir el Parc Natural del Montseny i les Guilleries, la ciutat de Girona o escapar-se a la Costa Brava.
  • Mas de Caret: Masia d’agroturisme per descansar i gaudir de l’entorn.
  • Naturalwalks: Organitzen sortides, vacances i cursos per apropar les persones a la natura de Catalunya, per gaudir i aprendre de la mà de professionals mentre es passeja tranquil·lament.
  • Tarannà, viatges amb sentit: Experts en viatges per tot el món. Tenen en compte la repercussió dels seus viatges en el planeta i la societat.

Los comentarios están cerrados.