Jornada de formació per a professorat

Jornada de formació per a professorat: Treballem dificultats d’aprenentatge a través de les intel·ligències múltiples: Lectoescriptura i TDAH

 

Sabem que un dels reptes que afronteu com a professorat és el treball amb alumnat que presenta dificultats d’aprenentatge. Ja sigui que les dificultats estiguin diagnosticades o no, sovint ens heu dit que teniu poques eines per poder treballar per a que l’alumne progressi. Una de les funcions de l’orientació és oferir aquestes eines, i per això us oferim una jornada de formació on es donaran eines per treballar dificultats d’aprenentatge a partir de les intel·ligències múltiples. Aquest és un enfocament innovador, fonamentat en anys de pràctica obtinguda en l’aplicació del programa d’orientació GPS a un futur millor, on treballem principalment amb persones provinents de fracàs escolar o que han passat llargs períodes de temps sense estudiar.

multiple intelligences red grunge stamp

LA JORNADA SERÀ EL 5 DE JULIOL! DE 9:30 A 14h 

Afanya’t, hi ha poques places!

Informació d’inscripció:

DATES  D’INSCRIPCIÓ: del 15 al 30 de juny.  
COM FER-HO: Emplenar el full d’inscripció i enviar-lo escanejat, juntament amb el comprovant de pagament, a fempedagogia@gmail.com Ho trobareu en aquest enllaç: Tríptic Jornada 05072017
PREU: 25€ per persona.
FORMA DE PAGAMENT: Transferència a Banco Popular,  ES93 0075 0399 0506 0110 1320, indicant Nom i Cognoms com a referència.
LLOC: Edifici Mirador s/n, Plaça Mirador, 08211 Castellar del Vallès.
COM ARRIBAR: Totes les persones inscrites rebran informació sobre com arribar en transport públic i en cotxe, així com sobre on es pot aparcar.

Bookmark : permalink.

Los comentarios están cerrados.