Nº 10: Recursos per a una orientació holística

Nº 10: Recursos per a una orientació holística

El que se atreve a enseñar no debe dejar nunca de aprender” (John Cotton Dana) 

 unnamed

Ara que acaba de començar el curs us proposem diferents recursos i materials que us poden ajudar a orientar-vos en els vostres objectius com a professionals de l’educació. Per que tothom necessitem orientació!

 

  • Nova pestanya GPS per a professionals a la web del GPS. En aquest número de coordinades et presentem diferents recursos d’orientació que et poden anar molt bé. Te’ls oferim amb la finalitat de contribuir a que aconsegueixes un procés d’orientació holístic, integrat, continuat, interdisciplinar, desenvolupat a través d’estratègies tant individualitzades com col·lectives, i  des d’una perspectiva que inclogui la satisfacció, la sostenibilitat i la justícia social en les tasques d’orientació educativa.
    • Recursos classificats per diferents temàtiques i suports audiovisuals (llibres, revistes, documentals i pel·lícules):  

 Àrea d’aprenentatge: trobareu recursos web multimèdia destinats a la pràctica, profundització i repàs de diferents matèries i continguts acadèmics per als vostres alumnes.

Justícia Social: Recull de materials i recursos per a treballar, conscienciar i mobilitzar per a la participació social amb els alumnes.

Motivació: Recursos de diferents suports per motivar el vostre alumnat.

Satisfacció en el treball: Diferents recursos per a poder treballar i orientar cap a un treball satisfactori.

Sostenibilitat mediambiental: Recursos que poden ajudar als alumnes a descobrir i conscienciar-se sobre la realitat del nostre entorn.

Amb el suport de:

Diputació

Bookmark : permalink.

Los comentarios están cerrados.