Nº 13: Curs online UAB- Orientació i prevenció abandonament

Nº 13: Curs online UAB- Orientació i prevenció abandonament

“Da tu primer paso ahora, no es necesario que veas el camino completo. El resto irá apareciendo a medida que camines”  (Martin Luther King)

Coordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes

gw

per a ser utilitzades.

Curs online de la UAB: Orientació, prevenció de l’abandonament i promoció de l’èxit educatiu de joves i adults. El curs pren la perspectiva de la justícia social, el treball col·laboratiu i en xarxa al territori.

  • Adreçat a professionals (de secundària, formació professional, escoles d’adults, tècnics municipals) i a llicenciats / graduats (Educació Social, Pedagogia, Psicopedagogia, Magisteri, Treball Social, Psicologia, Màster en formació de professorat o afins).
  • Té caràcter pràctic i aplicat al context laboral o a l’horitzó professional dels participants.
  • S’inicia el 6 de març i finalitza el 7 juliol de 2017.
  • 6 crèdits (25h/crèdit).

Us adjuntem un díptic: Curs Online Orientació UAB-cat amb més informació. Confiem que sigui del vostre interès i us demanem que si us plau en feu la màxima difusió entre les persones que creieu oportunes. 

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.