Nº 9: Fer orientació amb creativitat i tecnologies

Nº 9: Fer orientació amb creativitat i tecnologies 

 

“Puedes enseñar una lección un día, pero si puedes enseñar creando curiosidad el aprendizaje será un proceso para toda la vida”       (Clay P. Bedford)

 

Hywards-ID-100259390

Us donem la benvinguda després d’unes merescudes vacances amb l’edició número 9 del Coordinades.gps. Amb les piles carregades ens posem en marxa per engegar un nou curs ple de reptes i oportunitats!

  • Unir creativitat i tecnologies ajuda a fer avançar el projecte formatiu i professional dels nostres alumnes. L’orientació treballa, entre altres, per a que l’alumnat desenvolupi el seu propi projecte formatiu i professional, i a la web hi ha eines que ens poden ajudar a ser creatius a l’hora de dissenyar materials d’orientació per als alumnes.  Una d’elles la trobaràs en aquest enllaç: http://www.maestrosdelweb.com/10-herramientas-para-maestros-creativos/.  Mira’t l’enllaç, es poden fer coses molt creatives de manera senzilla!
  • Creació del perfil professional: Si t’interessa que el teu alumnat treballi en el seu perfil professional,  tenim un material on l’alumne ha de fer una recerca d’informació molt concreta i de qualitat sobre aquella professió/perfil professional que vol realitzar, enfortint les competències de recerca, coneixement de l’entorn, capacitat critica i de contrast d’informació. Si tens interès en aquest material contacta amb nosaltres (coordinades.gps@gmail.com

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.