Nº14: Estudi d’inserció laboral de les formacions professionals

Nº14: Estudi d’inserció laboral de les formacions professionals

 

“Da tu primer paso ahora, no es necesario que veas el camino completo. El resto irá apareciendo a medida que camines”  (Martin Luther King)

Durant el mes de Desembre es va fer públic els resultats de l’estudi d’inserció laboral dels ensenyaments professionals arSin títulotístics de grau mitjà i grau superior que fa la Generalitat cada curs lectiu. On trobem dades interessants que ens mostren les tendències i oportunitats del nostre mercat laboral. Aquestes ens poden ajudar en els processos orientatius dels nostres alumnes. En aquest enllaç trobeu l’estudi complet.  goo.gl/rhhequ

Algunes dades rellevants de l’estudi:

  • L’estudi fa una recerca sobre la situació tant formativa com laboral dels titulats de la promoció del 2015. Els resultats mostren una millora de la inserció laboral respecte a l’estudi anterior, aconseguint que el 50,4% dels graduats treballin actualment

 

  • Els estudiants de formacions professionals troben feina nou mesos abans de la finalització de la titulació, situant als de grau mitjà en un 42,6% i els de grau superior en 56,53% d’inserció laboral.

 

  • La inserció millora i comença a equilibrar-se respecte a les diferents franges d’edat i la continuació d’estudis posteriors cada cop és més gran. 

Coordinades.GPS és un butlletí del programa d’orientació educativa i professional GPS a un futur millor: per a una formació i treball satisfactoris, sostenibles i socialment justos.  El GPS és una iniciativa de l’Associació Fem Pedagogia per a una vida digna per a tothom que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació

Los comentarios están cerrados.