nº20: Canvis a la nova resolució de les Proves d’accés a grau superior

Canvis a la nova resolució de les Proves d’accés a grau superior

 

 “Quien se atreve a enseñar, nunca debe dejar de aprender.” (John Cotton Dana)

15 

Coordinades.GPS” t’ofereix informacions sobre orientació concretes i llestes per a ser utilitzades.

En aquest nou missatge de Coordinades.gps us informem dels últims canvis referents a les proves d’accés a grau superior.

Després de l’última resolució ENS/3010/2077 per la qual es convoquen les proves d’accés als cicles formatius de formació professional publicada el  22 de desembre us informem que:

  • Els alumnes que tenen un grau mitjà no poden presentar-se a la prova d’accés. El fet de tenir una titulació de tècnic els dóna l’opció d’entrada directa.
  • Poden accedir a qualsevol família professional posseeixin el grau mitjà que sigui, sempre que no parlem d’ensenyaments d’arts plàstiques i disseny. Els alumnes de la formació professional poden canviar de família professional indiferentment del que han cursat amb anterioritat. Un exemple: Tenir un grau mitjà de tècnic en Auxiliar d’infermeria i posteriorment cursar el grau superior d’automoció.  
  • Als ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny continua sent obligatori tenir el graduat en educació secundària per accedir a grau mitjà i batxillerat més la prova específica per a grau superior.
  • Els alumnes que estan cursant el curs de preparació per la prova d’accés i que obtinguin nota del curs, entraran amb més prioritat que aquells que no cursen la preparació. Per tant la seva nota de curs els hi serà útil de cara a la preinscripció del grau superior entrant a formar part del 20% de prioritat en les inscripcions junt als que tenen superada la prova d’accés a grau superior. 

Los comentarios están cerrados.