nº25: Setmana Europea d’acció contra el Racisme

nº25: Setmana Europea d’acció contra el Racisme

“No nos salvarà el capitán, sinó la tripulación”

 

unnamed

En aquest nou missatge de Coordinades.gps volem celebrar la setmana Europea contra el Racisme! Ho farem amb dues iniciatives diferents: us explicarem un testimoni d’una vivència personal i us proposem un joc!. Vols participar en aquesta iniciativa? Endavant!

Quantes vegades escoltem algun comentari injust o ple de prejudicis? Moltes vegades el nostre inconscient ens juga una mala passada i no sabem que respondre a les ofenses. Això mateix li va passar a la protagonista del següent testimoni:

Quan vaig anunciar que em casava amb una persona d’Àfrica, algú em va dir: ‘però tu has vist algun negre que hagi fet res de bo?’ Una altra persona, amb bona fe i poc encert, volent ajudar-me va respondre: ‘però és que mai se’ls ha donat una oportunitat’. Jo, que pretenia evitar el conflicte, vaig oferir la pitjor resposta: el silenci”.

Volent oferir una resposta des de coordinades compartim amb tu aquest joc. Saps les respostes? Aquesta és una eina d’orientació per a trencar estereotips i us convidem a        utilitzar-la a les vostres aules. Comparteix-ho si vols tu també!

 

Amb el suport de:

Diputació

 

 

Los comentarios están cerrados.