Voluntariat

El Voluntariat a casa i a l’estranger 

Voluntariat, què és? ID-10085861

El voluntariat és una eina d’aprenentatge molt important. Ens permet conèixer un món laboral amb més profunditat i per altra banda ens dóna una experiència professional de molt valor en el món laboral.

Aquí t’expliquem les grans avantatges que té el voluntariat:

  1. Et connecta amb les persones. Amb un voluntariat pots crear nous llaços amb altres comunitats i amb altres professionals.
  2. El voluntariat ajuda a la salut mental. Fent-ho creixes professionalment, et mous, et diverteixes i et sents realitzat.
  3. T’obre noves alternatives. Et fa sortir de la teva zona de confort i fer-te descobrir altres camps professionals que no coneixies.
  4. Satisfacció i realització. El voluntariat t’ajuda a tenir metes i objectius.

 

Hi ha diferents tipus de voluntariat:

  1. Voluntariat en el teu territori pròxim. A tota població trobem diferents entitats, associacions o ONG… que estan encantats de que formis part de la seves tasques!
  2. Voluntariat a l’estranger. Anar a un altre país a fer un voluntariat és una opció que cada cop més persones del nostre país hi participen. Existeixen els camps de treball i organitzacions internacionals.  Una altra associació que treballa amb el voluntariat a l’estranger és la Vibria de Terrassa.

 

Anima’t i forma part!

 

 

Los comentarios están cerrados.